Ovi -
we cover every issue
newsletterNewsletter
subscribeSubscribe
contactContact
searchSearch
Resource for Foreigners in Finland  
Ovi Bookshop - Free Ebook
worldwide creative inspiration
Ovi Language
George Kalatzis - A Family Story 1924-1967
Stop violence against women
Tony Zuvela - Cartoons, Illustrations
Stop human trafficking
 
BBC News :   - 
iBite :   - 
GermanGreekEnglishSpanishFinnishFrenchItalianPortugueseSwedish
A week (21-27.08) in Review all in ...Greek A week (21-27.08) in Review all in ...Greek
by George Kalatzis
2017-08-28 11:24:11
Print - Comment - Send to a Friend - More from this Author
DeliciousRedditFacebookDigg! StumbleUpon

Πάει κι ο Jerry.
Αργά την Κυριακή 20/08. Λέω να πρωτοτυπήσω! Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα τραγούδι του γιού του, Gary Lewis! Με το συγκρότημά του, τους Playboys. Έτος 1965, φανερή επιρροή απ’ τους Beatles! This Diamond Ring:

https://www.youtube.com/watch?v=ZeuYdkxS7DA

Μας ψεκάζουν. Χωράει καμιά αμφιβολία;

 pano01_400

Ε, πού στα κομμάτια έκανε διακοπές ο Τσίπρας και αναγκάστηκε να τις διακόψει για τις φωτιές; Δε θα μας πείτε και κοντεύουμε να σκάσουμε απ’ την περιέργεια;

Ολική …έκπληξη ηλίου ορατή μόνο στις ΗΠΑ, μετά από 99 χρόνια. Προσωπικά νόμιζα πως ο ήλιος κρύφτηκε από τότε που βγήκαν τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών εκεί. Τι, όχι;

 pano02_400

 pano03_400

21/08. Παγκόσμια ημέρα σεξ!
Ναι, φίλε μου αναγνώστη, μας πηδάνε αλλά το φέρνουν με τρόπο, day by day!

Εσθονία.
Συνέδριο με τίτλο:
«Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Σ’ αυτό ντε, που ο Έλληνας ΥΠΔΙ, Σταύρος Κοντονής, δήλωσε πως δεν θα υπάρχει ελληνική αντιπροσώπευση γιατί επιχειρείται η ταύτιση του κομμουνισμού με το ναζισμό, και η ΝΔ φώναζε ότι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα …απομονώνεται  από την υπόλοιπη Ευρώπη!
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε στις 23/08 με έκδοση διακήρυξης την οποία υπέγραψαν οι εκπρόσωποι 8 χωρών: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία (με χιλιάδες καμένους Πολωνοεβραίους στα κρεματόρια του Χίτλερ!), Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία.
Ζητούν δε με την διακήρυξη αυτή, διεθνές δικαστήριο για τα κομμουνιστικά εγκλήματα από το 1945 - 1989.
11 χώρες ακόμη έδωσαν την παρουσία τους με μάλλον χαμηλή αντιπροσώπευση και δίχως να συνυπογράψουν αυτό το κείμενο.
Υ.Γ1. Πάντως, μάλλον τους κατωτέρω κουμμουνιστάς θα είχον υπ’ όψιν τους αι Εσθονικαί αρχαί δια να πραγματοποιήσουν τοιούτου είδους συνέδριον:

 pano04_400

Υ.Γ.2
Χαχαχαχαχαχααχαχα! Δεν είναι να σκαλίζεις!
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=778204
Μιλάμε για, της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα!
Υ.Γ. 3 Και μια που μιλάμε περί κομμουνισμού, να καταθέσω εδώ μια μαρτυρία, έχω την εντύπωση πλήρους ειλικρίνειας, της Μάγδας (δεν θυμάμαι επίθετο ρε γαμώτο και είναι μακαρίτισσα πια) εκ Βουλγαρίας, η οποία , όταν απεβίωσε, το 2011, ήταν 64-65 χρονών, άρα είχε ζήσει μεγάλη και με πλήρη συνείδηση το προηγούμενο καθεστώς και η οποία ήταν η "επιβλέπουσα" της μητέρας μου για μια 3ετία, τουλάχιστον. Όταν τη ρώτησα πότε ήταν καλύτερα, επί Ζίβκοβ ή τότε που μιλήσαμε, μπορεί να ήταν και το 2009, μου είπε σαφέστατα επί κομμουνισμού! Χωρίς κανένα δισταγμό! Και δεν ήταν ούτε μέλος του κόμματος ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της παρόλο που η μητέρα της ήταν παρασημοφορημένη για κάτι που δε θυμάμαι και θα μπορούσε να γίνει μέλος. Μου είπε πως μπορεί να ζούσαν λιτά αλλά υπήρχε σύστημα υγείας, είχαν σπίτι να μείνουν, θέρμανση, εξασφαλισμένες σπουδές και δουλειά και μάλιστα θυμάμαι πως μου είχε πει πως είχαν αγοράσει και ένα αυτοκίνητο αφού είχαν μπει σε "λίστα αναμονής" για κάνα τριάρι χρόνια(!), και τη χαρά που είχαν κάνει στην πρώτη βόλτα μ’ αυτό! Όταν κάναμε αυτή τη συζήτηση, στη Βουλγαρία ο μισθός ήταν γύρω στα 100 € το μήνα και η μάνα της που ζούσε μόνη έπαιρνε 85€ σύνταξη. Η ίδια και ο άντρας της είχαν αναγκαστεί να πάνε για δουλειά κάπου στην έρημο, νομίζω στη Λιβύη, γιατί δεν μπορούσαν να ζήσουν τα παιδιά τους. Η κόρη της έπαιζε βιολί στην κρατική ορχήστρα στη Σόφια και φυτοζωούσε...
Δεν υιοθετώ τίποτα φυσικά, δεν ξέρω τι θα έλεγε άλλος συνομήλικός της για το ίδιο θέμα, απλά το καταθέτω σαν μια πραγματική μαρτυρία που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε και φυσικά εξακολουθεί να μου κάνει και τώρα. Κι ο λόγος είναι, θα μπορούσε να πει κανείς, πως η Βουλγαρία και οι υπόλοιπες χώρες που "βγήκαν" απ το "σοσιαλισμό" ή τον κομμουνισμό, όπως θέλετε πείτε το, εγώ δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω, χρειάζονταν ένα εύλογο διάστημα για να "προσαρμοστούν" στον καπιταλισμό ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτό το σύστημα που πέρασαν, το «δικό» μας σύστημα τέλος πάντων.
Αλλά από το 1989 που έγινε αυτή η αλλαγή έχουν περάσει 28 χρόνια. Πόσο είναι πια αυτό το διάστημα που χρειάζεται να λειτουργήσει αυτή η έρημη η "αγορά" ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πολίτες αυτών των κρατών;
Και νομίζω, αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, πως η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, αλλά χειροτερεύει. Και σε άλλα κράτη, όπως η Ελλάδα, που δεν πέρασαν καν από τον ...υπαρκτό (θα έλεγα καλύτερα ανύπαρκτο) σοσιαλισμό υπάρχει η τάση, οι συνθήκες να γίνουν παρόμοιες με των, σύγχρονων, κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπως η Βουλγαρία.
Ξέρω, ξέρω, όλο αυτό φαίνεται σαν την απάντηση του Ρώσου, που ξεναγούσε έναν Αμερικανό φίλο του, στο ερώτημα του Αμερικανού,
-«γιατί τα δρομολόγια του μετρό στη Μόσχα δεν έχουν καμία σχέση στην πράξη με τα επισήμως αναγραφόμενα στους πίνακες στου μετρό»
που ήταν,
-«ναι, αλλά κι εσείς βασανίζατε τους μαύρους!»
Μη νομίζετε λοιπόν πως έχω απάντηση. Ούτε ισχυρίζομαι πως θα μπορούσα να ζήσω σ’ ένα καθεστώς σαν το σοβιετικό. Καθόλου.
Ερωτηματικά έχω μόνο! Και θα ήταν ενδιαφέρον ν’ ακούσω επιχειρήματα που θα με πείσουν πως καλώς η Βουλγαρία, η Ρουμανία και τα …άλλα παιδιά, απελευθερώθηκαν απ’ το σοσιαλισμό και κατέκτησαν την ελευθερία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρέχει ο καπιταλισμός.
Η Μάγδα πέθανε από καρκίνο (όπως και ο άνδρας της) στη Βουλγαρία. Πριν φύγει μου είχε πει το τι τράβηξε με το σύστημα υγείας της χώρας της και ότι χωρίς φακελάκι, απλά δεν υπήρχε περίπτωση να σου κάνουν τίποτα. Πολύ χειρότερα απ' ό,τι ήταν (είναι) στην Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση αυτό το γεγονός να το θεωρήσει κάποιος, βελτίωση για το μέσο πολίτη σε σύγκριση με την προηγούμενη κατάσταση;
Απλά αναρωτιέμαι.
Υ.Γ.4 Και μια και μιλήσαμε για αγορά …σοσιαλιστικού αυτοκινήτου, να ένα απ’ τα μεγαλύτερα κομμουνιστικά εγκλήματα. Φαίνεται στο επόμενο βίντεο. Παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά απ’ την οθόνη γιατί περιέχει σκηνές με σκληρό περιεχόμενο.
https://www.youtube.com/watch?v=AnL2cKGiWio

Η 24η Αυγούστου (η νύχτα του …Αγίου Βαρθλομαίου) του 1572 έχει μένει στην ιστορία ως έκφραση μεγάλων σφαγών ή καταστροφών.
Από τότε έχουν υπάρξει πάμπολλες νύχτες (ΚΑΙ μέρες!) του …Αγίου Βοθρολομαίου…

Ελάδα (ναι με ένα λάμδα, το άλλο μας έπεσε στη διαδρομή παίδες) 2017. Παιδική χαρά «ο Ηρώδης»

 pano05_400

Και σε συνέχεια της …τσουλήθρας μια είδηση που πραγματικά σοκάρει.
Ο Κώστας Λαλαούνης, πρώην πρόεδρος (από το 1963 μέχρι το 2012) του ιδιωτικού οικοτροφείου  «Σπίτι του Παιδιού», επιφανής και υπεράνω πάσης υποψίας, ευυπόληπτος πολίτης, λογοδότησε, μετά από καιρό στην δικαιοσύνη, απολογούμενος για βαριά κακουργήματα: Αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, όπως και σε βάρος ατόμου του οποίου καταχράστηκε τη διανοητική αναπηρία και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, τελεσθείσα από εργαζόμενο σε φορέα παροχής κοινωνικής μέριμνας.
Δικάστηκε και καταδικάστηκε από το ΜΟΔ Αθηνών, στα 86 του χρόνια, σε 40 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή (για τα δύο πρώτα αδικήματα με πλειοψηφία 6-1, το τελευταίο ομόφωνα).
Και τι αναγνωρίστηκε, στον κατηγορούμενο από το δικαστήριο;
Μα το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου!
Ανέκδοτο, ε;
Πρότερος έντιμος βίος ενώ για 55 χρόνια διέπραττε όλα αυτά τα αίσχη!
Η τσουλήθρα που τελειώνει στην άσφαλτο δεν είναι καθόλου συμβολική. Ισχύει στο ακέραιο τελικά.

24/08.
Έγινε η δίκη Τραμπ (στην ουσία)-Vs-DreamHost (Αμερικάνικη εταιρεία-πάροχο φιλοξενίας διαδικτυακών σελίδων) για την παράδοση στο υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ (στον Τραμπ δηλαδή) των «διευθύνσεων» περίπου 1,5 εκατομμυρίου χρηστών που μπήκαν στη σελίδα disruptj20.com, η οποία φιλοξενούσε δριμεία κριτική στον πρόεδρα! Αποτέλεσμα;
Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τι έγινε στη δίκη.
Ίσως να μας πληροφορήσει επίσημα το OVI πάνω σ’ αυτή την εξέλιξη.
Υ.Γ. Πήγα να μπω στο disruptj20.com μπας και υπάρχει κάτι!
Τι λες ρε μαλάκα γυρνάει και μου λέει ο …καθρέφτης μπροστά μου!
Και να γίνει μετά αυτό που γίνεται στο 1:28 στο βίντεο που ακολουθεί;
https://www.youtube.com/watch?v=wa4fdGK8s9o

Έχει κανείς αμφιβολία πια ότι η γη είναι …στρογγυλή;

 pano06_400

Wolfang Shaubble: Κάποια μέρα θα μου στήσουν άγαλμα στην Ελλάδα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πίεση που άσκησα να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, φέρεται να είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Handelsblatt, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Ας το δούμε αυτό όμως με νούμερα, που αγαπά, ως γνωστόν, να βλέπει εκείνος:
ΑΕΠ Ελάδας (είπαμε το ένα λ μας έπεσε στη διαδρομή!)
2014: 177,9 δις, 2016: 174,8 δις

Το άγαλμα πάντως, νομίζω πως είναι μια εξόχως λαμπρή ιδέα  για τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Επί τέλους θα μπορεί να καταθέσει κι αυτή στεφάνι σε ένα μνημείο, αφού στο πολυτεχνείο δεν μπορεί.
(Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της στήλης, εξασφάλισε, με ταξιδάκι στο μέλλον! μια αποκλειστική φωτογραφία απ’ την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα Shaubble, απ’ τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του στη χώρα.)

 pano07_400

Νέο Υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού στην «αγορά» υγείας.
Ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του
μαστού. Άνοιξε έπειτα από τη μακρά συνεργασία που είχε η ιδιοκτήτρια του με γνωστό(;) ιατρικό κέντρο.
Τόσοι άνεργοι γιατροί, πώς και δεν το σκέφτηκαν να κάνουν κι αυτοί ένα τέτοιο βήμα στη ζωή τους; Απορώ πραγματικά με την έλλειψη φαντασίας που έχουν, νέοι άνθρωποι.
Μια μεταμοντέρνα …Λουί κενζ ...ανταύγεια την έχει το Κέντρο, δεν μπορείτε να μην το παραδεχθείτε!
Σκάσατε να μάθετε ποια είναι η τόσο …κομψή ιδιοκτήτρια, ε;
Μα η κυρία Νατάσα Παζαΐτη (Καραμανλή).

 pano08_400

Επί τέλους μάθαμε, κόντεψα να σκάσω!
Στη βίλα του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, ήταν εξαφανισμένος τις ημέρες που καιγόταν η Αττική, ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καρφί, ο κος πωρθυπουργός του πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού κι αυτός αρνήθηκε ευγενικά και μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπε ότι προτιμά να είναι άτυπος υπουργός προπαγάνδας!
Μίλησαν για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν το στήσιμο φιλοκυβερνητικών εφημερίδων και καναλιών, καθώς και τη χρηματοδότησή τους από επιχειρηματίες που διαπλέκονται με την κυβέρνηση ή βρίσκονται σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας.
Κεντρικό ρόλο στη χρηματοδότηση των μέσων προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, διαδραματίζουν τρεις επιχειρηματίες.
Στρατηγικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα και του Λάκη Λαζόπουλου είναι να εξασφαλίσει η κυβέρνηση μέσω φιλικών της επιχειρηματιών τον έλεγχο δύο καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και τριών εφημερίδων.
(Υπάρχει όλη αυτή η συζήτηση από υποκλοπή που έκανε ο ίδιος ο μακαρίτης Κακαουνάκης-ο πρώην ιδιοκτήτης της εφημερίδας, για όσους δεν το θυμούνται-με τα σύνεργα που του δάνεισε ο …Άγιος Πέτρος.)
Για κοίτα σύμπτωση όμως!
Γιατί κι εγώ έχω στοιχεία πως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τη μέρα που δεν πήγε στο αρχηγείο της πυροσβεστικής γιατί ήταν ήδη εκεί δυο υπουργοί της κυβέρνησης, οι συνήθεις "επί τόπου" που έλεγε παλιότερα και ο Λάκης, τελικά φιλοξενήθηκε στη βίλα γνωστού-αγνώστου …κομιξά, δεν θα πω όνομα, απλά θα πω πως τελευταία ο περί ου ο λόγος έκανε μια χρυσή μεταγραφή σε μεγάλη εφημερίδα.
Εκεί ο, ούτως ή άλλως, «άγνωστος» καλλιτέχνης των κόμιξ και ο κος Μητσοτάκης, συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις του ιδιοφυούς πολιτικού, κινήσεις σε επίπεδο σκακιέρας, που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι έτοιμος, μόλις αναλάβει την εξουσία, να σταματήσει, ο κομιξάς, να κάνει πολιτική γελοιογραφία και να γυρίσει στον πρότερο, ήσυχο και έντιμο βίο του γιατί βαρέθηκε πια να ασχολείται με μας τους χαζούς κοινούς θνητούς.
Ελπίζω να μην έδωσα τόσα στοιχεία ώστε να γίνει αντιληπτό για ποιόν μιλάω, γιατί μ' αρέσει να μιλάω με άλυτους γρίφους.
(Για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω την ηχογραφημένη συζήτηση των δυο ανδρών σε μορφή aiff.)

Αν υπάρχει ορισμός για την έκφραση «τρικυμία στο κρανίο» είναι το ονοματεπώνυμο Εύα Καϊλή, που, η καημένη, είναι ενταγμένη στην …κεντροαριστερά (καλά καλέ, μη βρίζεις που αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ σαν κεντροαριστερά!):

 pano09_400

Είναι τόσο μπερδεμένος ο κόσμος που κάποιος από κάτω απ’ την δημοσίευσή του κειμένου της γράφει:
«Μπράβο. Δεν το περίμενα. Σαν να διάβασα άρθρο συντηρητικού πολιτικά ανθρώπου...Για τους περισσότερους στον πολιτικό χώρο σας η ελληνική αριστερά είναι διαχρονικά κάτι σαν ιερή αγελάδα...Μπράβο που τα λέτε έξω από τα δόντια για τα εγκλήματα των κομμουνιστών...»

Στο «Κώστας Αχ. Καραμανλής»
αυτό το «Αχ.» στη μέση παίζει να είναι αναστεναγμός;

Τις προάλλες, μεσούντος του θέρους, ανεβαίνω στην, έξυπνη, ζυγαριά μου κι αυτή βγάζει ένα νούμερο στο καντράν που σίγουρα δεν ήταν βάρος. Είχε και μια κάθετο ενδιάμεσα!
Το ψάχνω από δω, το κοιτάω από κει και ανακαλύπτω πως ήταν ένας Αριθμός Πρωτοκόλλου! Τελικά ήταν όντως, ο Αρ. Πρ. από την αίτηση για τα περιοριστικά μέτρα που είχε πάρει η ζυγαριά …εις βάρος μου (ή μάλλον για το βάρος μου)!
Απαγορεύεται τώρα να την πλησιάσω στα 3 μέτρα!
Στην τελευταία ένδειξη τη,ς μου είχε βγάλει το μήνυμα:
«Παρακαλώ μην αφήνετε την αρκούδα σας να ζυγίζεται!»
Επόμενο ήταν να καταλήξουμε στα ασφαλιστικά μέτρα…

–Το καλοκαίρι έχει ετοιμάσει βαλίτσες και περιμένει στην αποβάθρα να πάρει το πλοίο για του χρόνου.
Εγώ όμως θα σας μεταφέρω εις το σωτήριον έτος 1986.
Πόσα καλοκαίρια πέρασαν από τότε…
Η ηχώ του χρόνουμου απαντάει: «παρά ένα τριάντα…»
40 υπό σκιάν! Τάκης Μπαρμπέρης-Κρίστη Στασινοπούλου.
https://www.youtube.com/watch?v=6HThYGdi0w0

–Άλλη μια ωδή στο καλοκαίρι που φεύγει,
«με την πρώτη σταγόνα της βροχής»...
Μάνος Χατζιδάκις-Οδυσσέας Ελύτης- Σοφία Αβραμίδου
Μακράν η καλύτερη νέα Ελληνίδα τραγουδίστρια-μουσικός.
Αν δεν μπορείτε να την «πετύχετε» κάπου για να την ακούσετε δια ζώσης, ψάξτε την στο youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=Jf4b5qYCez8

Αυτή τη βδομάδα έχει την τιμητική της η μουσική!
Μάρω Μαρκέλλου!
«Καλοκαίρι»
«Θέλω να κάνει καλοκαίρι στην ψυχή μου
Να ‘ναι μια λίμνη βουλιαγμένη στο κορμί μου»…
Νέος δίσκος.
«Υποψήφια Μάνα»
https://www.youtube.com/watch?v=LLNp53nYmVI&feature=youtu.be

Τελευταίας στιγμής.
Αυτό με τη Ζάκυνθο και τις φωτιές φέτος, πρέπει να ψαχτεί καλά…

******************************************

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το βιβλιο του Γιώργου Καλατζή: “A family Story 1924-1967» που μπορείτε να το βρείτε, ΕΔΩ!

georgebook_400Μένοντας ορφανός στα …56 μου, αναγκάστηκα να κάνω μια εκκαθάριση των πραγμάτων που υπήρχαν, στο πατρικό μου σπίτι. Ανακάλυψα έτσι διάφορα ντοκουμέντα που, αν το σκεφτόσουν δεύτερη φορά, βάζοντάς τα στην άκρη για φύλαγμα, σίγουρα θα τα ξεφορτωνόσουν! Γιατί να φυλάξεις για 57 χρόνια ένα εισιτήριο τρένου που έβγαλες για να πας από το Παρίσι στη Μπολόνια; Τι να το κάνεις; Έχει καμιά αξία; Τελικά αποδεικνύεται πως έχει. Ένα τέτοιο ντοκουμέντο, που είναι ασήμαντο τη στιγμή που το χρησιμοποιείς, μισό αιώνα αργότερα έχει αποκτήσει ένα όμορφο μυστήριο, μια θεσπέσια γυαλάδα, καθώς κάνει να αναβλύζουν εικόνες απ’ τα παλιά, ήχοι ξεχασμένοι, που μπορεί να μην υπ άρχουν πια, αρώματα εποχής που είναι παρελθόν. Όλα αυτά τα αναμνηστικά, μαζί με τις φωτογραφίες των ανθρώπων που τους αφορούν, σχημάτισαν μιαν ιστορία που νομίζω πως έχει ενδιαφέρον. Γιατί αν, παράλληλα με τη φωτογραφία της οικογένειάς μου παίξετε παζλ με τις «άχρηστες» πληροφορίες που περιέχονται στο κείμενο, θα εμφανιστεί μπροστά σας και μια διαφορετική, παγκόσμια φωτογραφία της περιόδου από το 1924 ως το 1967. Καλό παιχνίδι!
– Γιώργος Καλατζής

 


    
Print - Comment - Send to a Friend - More from this Author

Comments(0)
Get it off your chest
Name:
Comment:
 (comments policy)

© Copyright CHAMELEON PROJECT Tmi 2005-2008  -  Sitemap  -  Add to favourites  -  Link to Ovi
Privacy Policy  -  Contact  -  RSS Feeds  -  Search  -  Submissions  -  Subscribe  -  About Ovi